Egyedi kézműves termékek, a tervezéstől a kivitelezésig!

Rólunk

A Hexart Design egy családi vállalkozás, amely saját tervezésű kézműves termékeket árul. A kreatív termékeket én tervezem és készítem, amelyekhez több mint 20 év grafikusi tapasztalattal rendelkezem. A feleségem pedig az ötletelésekben és könyvelői háttérfolyamatokban vesz részt. Több mint 5 éve vagyunk a kézműves piacon, de most 2021-ben érkezett el az idő egy saját webshop elindításához.

Olyan termékkínálatot igyekeztünk megalkotni, ami több téren is újdonságot nyújt a vásárlók számára.

Hexart Design brand név alatt a baba- és gyerekszoba dekorációktól, a modern fali képeken át az egyedi ajándék ötletekig találhattok termékeket.
Paracord Mánia brand név alatt pedig az általunk készített egyedi karkötőket találhatjátok.

Kommunikáció
Tegeződünk a vásárlóval és ennek több oka is van :) Mi nem egy lélek nélküli, személytelen webáruház vagyunk, hanem egy kis családi vállalkozás. Mindig kedvesen kommunikálunk Veled, a vásárlóval, hogy miután kézhez kaptad a vásárlásod, örömmel gondolj vissza ránk és máskor is visszanézz majd.

A hatszög forma
A HexArt Design név a hatszögletű formába öntött dekorációkra utal. Okos dekorációként is hivatkozunk rá, hiszen rengeteg ötletes és előnyös tulajdonsága van:

  • nincs szükség keretre (ami többszörösére növelhetné egy kép árát)
  • egy mozdulattal felrakható
  • többször áthelyezhető (nyom nélkül) és szabadon, kreatívan tovább bővíthető
  • a hatszög forma miatt sokféle módon kirakhatod

Elkészítés és szállítás
A legtöbb termékünk a megrendelés után kerül elkészítésre. Ez kb. 1~3 munkanapon belüli időt jelent. A feladás után pedig 1~3 munkanapon belül megérkezik a csomagod az általad választott helyre. Azonban mindig igyekszünk ezeket az időket a lehetséges minimumra csökkenteni, hogy minél gyorsabban kézhez kapd a rendelésed. Sőt bizonyos termékeknél elérhető extra gyors készítési opció is, amivel prioritást kap a rendelésed és garantált 1 munkanapra csökkenti, az adott termék elkészítési idejét. A neve Ultra Expressz 1 munkanap készítés. Ahol elérhető, ott részletes leírást találsz az adott termék oldalán.

Ahogy eddig már sokan mások is, reméljük Te is meg fogod találni a számodra megfelelő dekorációt, ajándékot és nem fogsz üres kézzel távozni :)

A HexArt Design kis csapata,
Judit és Tamás