Egyedi kézműves termékek, a tervezéstől a kivitelezésig!

Rendelésre készülő állatportrék (eredeti akril festmények)

• Eredeti akril festmény •

Az akril festményeimen valósághűen örökítem meg kedvenced szépségét. A festmények háttere élénk, intenzív színekben játszik és a vastagon felvitt festék (impasto technika) textúrát és mélységet kölcsönöz a képeknek. A festményekhez az elérhető legjobb minőségű akril festékeket és papírt használom. Így garantálható a képek minősége és hosszantartó élettartama.

• Kutya porté: Yorkie, Tacskó, Francia bulldog, Havannai, Akita... 
• Cica portré: Brit, Maince Coon, Sziámi, Burmai, Ragdoll...
• Egzotikus állat: Szakállas agáma, Leopárd gekkó, Gabonasikló, Papagáj...

... és még sorolhatnám. Ha van olyan kisállatod, amiről szeretnél egy eredeti akril festményt, akkor jó helyen jársz. Egyedi ajándékötlet és garantált boldogság :)

Vásárolhatsz festmény Ajándék Kupont is. Így akit majd megajándékozol ezzel a kuponnal választja ki, hogy milyen fotóból szeretné a festményt magának.

Mindössze egy jó fotóra lesz szükségem, a több már az Én dolgom lesz. Hogy átfogó képet kapj arról, hogy milyen festményeket készítek nézd meg a Kész állatportrék kategóriát. Itt találsz azonnal elvihető képeket és már eladott festményeket is több féle stílusban. Ha tetszik amit látsz, akkor küldheted is a képet :)

Ha a rendelésnél nem találsz megfelelő állatkategóriát a kis Vogonkának, akkor első lépésként: Ne ess pánikba! :) bármelyik állat kategóriát választhatod, a kép a lényeg, amit küldesz.


2termék 12

Cica portré - saját fotódból (rendelésre)

23 900 Ft

Kutya portré - saját fotódból (rendelésre)

23 900 Ft