Egyedi kézműves termékek, a tervezéstől a kivitelezésig!

Fotós dekorációk

Itt a lehetőség, hogy kirakd a falra a legkedvesebb saját családi képeidet. Amit kínálunk, nem csupán egy egyszerű fotónyomtatás, hanem kész dekorációs megoldás.
Az okos dekorációnak köszönhetően, nincsenek további költségeid és teendőid (pl. keret vásárlás, képakasztók, szögek stb.), csak annyi a dolgod, hogy egy mozdulattal felrakd a képeket a falra, ezért kiváló alternatívája a vászonképeknek is. Ajándéknak is kiváló ötlet.

Online fotó rendelés, csupán néhány kattintással és ingyenes látványtervvel. Fénykép nyomtatás modern bővíthető dekorációs megoldással.

Kedvelt fotós falikép ötletek: meghitt családi képek, profi karácsonyi műtermi fotók, baba és gyerek képek megismételhetetlen pillanatai, esküvői képek boldog emlékőrzői, utazási fényképes faliképek és minden ami az eszedbe jut és szeretnéd vele dekorálni a lakásod vagy megajándékoznál vele valakit.

Három formában: hatszögnégyszög és nyolcszög (kör fotóval).

Ha több darabot szeretnél rendelni, akkor válassz valamelyik kedvező árú szett ajánlatokból. Ha több mint 12 db-ot szeretnél, akkor érdemes több szettet összerakni. A fotófal bármikor tovább bővíthető újabb képekkel.


15termék 115