Egyedi kézműves termékek, a tervezéstől a kivitelezésig!

Fotós dekorációk

Itt a lehetőség, hogy kirakd a falra a legkedvesebb saját családi képeidet. Amit kínálunk, nem csupán egy egyszerű fotónyomtatás, hanem kész dekorációs megoldás.
Az okos dekorációnak köszönhetően, nincsenek további költségeid és teendőid (pl. keret vásárlás, képakasztók, szögek stb.), csak annyi a dolgod, hogy egy mozdulattal felrakd a képeket a falra, ezért kiváló alternatívája a vászonképeknek is. Ajándéknak is kiváló ötlet.

Online fotó rendelés, csupán néhány kattintással és ingyenes látványtervvel. Fénykép nyomtatás modern bővíthető dekorációs megoldással. Az első vásárlást követően állandó 10% kedvezményt kapsz, így akár rendszeresen kedvező áron bővítheted újabb képekkel a fotó falat. Ajándék kupon formában is megvásárolhatod a szetteket.

Kedvelt fotós falikép ötletek: meghitt családi képek, profi karácsonyi műtermi fotók, baba és gyerek képek megismételhetetlen pillanatai, esküvői képek boldog emlékőrzői, utazási fényképes faliképek és minden ami az eszedbe jut és szeretnéd vele dekorálni a lakásod vagy megajándékoznál vele valakit (ajándék kupon formában).

Három formában: hatszögnégyszög és nyolcszög (kör fotóval).

Ha több darabot szeretnél rendelni, akkor válassz valamelyik kedvező árú szett ajánlatokból. Ha több mint 12 db-ot szeretnél, akkor érdemes több szettet összerakni. A fotófal bármikor tovább bővíthető újabb képekkel.


18termék 118