Egyedi kézműves termékek, a tervezéstől a kivitelezésig!

Festmények

Ebben a kategóriában eredeti festményeket és különleges nyomatokat találsz. 

  • Rendelésre készülő emberportrék (eredeti akvarell festmények) - eredeti akvarell festmény egy (vagy két) számodra kedves személyről A/4-es méretben
  • Rendelésre készülő állatportrék (eredeti festmények, többféle technikával) - a családi kiskedvencről készült fotóból készítek eredeti festményt A/4-es méretben (kutya, cica, nyuszi, egzotikus állat stb.). Lehetőséged van arra is, hogy többféle technika közül válassz. Akvarell, akril, színes ceruza stb. Mindegyik technika sajátos és egyedi. Érdemes megnézned a Kész állatportrék alkategóriát, hogy átfogó képet kapj milyen festményre számíthatsz, ha tőlem rendelsz és megtisztelsz a bizalmaddal.
    A kategóriákban találsz még Ajándék kupont/Vouchert is. Így akár kupon formában is ajándékozhatsz egyedi festményt. Előnye, hogy majd a megajándékozott választja ki, hogy miből szeretne festményt
  • Kész állatportrék (eredeti festmények) - a legnépszerűbb kiskedvencekről találsz itt azonnal elvihető festményeket (többféle technikával: akvarell, akril...). Ha körülnéznél, akkor a legnagyobb festmény galériát itt találod. Az elkelt képek is megnézhetőek. A kínálat folyamatosan bővül és változik.
  • Festmény nyomatok (reprodukciók) - ebben a kategóriában az általam festett képekből találsz megvásárolható kiváló minőségű nyomatokat. A nyomatokat kiegészítheted a keret opcióval is. A kínálat folyamatosan bővül és változik.