Egyedi kézműves termékek, a tervezéstől a kivitelezésig!

Babaszoba dekorációk

Az álmaid babaszobájából, már csak a kedves fali dekorációk hiányoznak? Nézz körül és rendelj online!

Nálunk hazai grafikus által tervezett illusztrációkból készült, kézműves faliképeket találsz. Több mint 60 féle grafikából választhatsz 5 féle témakörben. Minden kollekció többféle darabszámú szettet tartalmaz (egyre kedvezőbb áron), ezért érdemes valamelyik szett ajánlatot választani, amit bármikor tovább bővíthetsz további elemkkel. A szettek tartalma szabadon választható.

Az okos dekorációnak köszönhetően, nincsenek további költségeid és teendőid (pl. keret vásárlás, képakasztók, szögek stb.), csak annyi a dolgod, hogy egy mozdulattal felrakd a képeket a falra. Ajándéknak is kiváló ötlet.

Az alábbi témákból választhatsz:
- A Szafari kollekcióban a világ minden részéről találsz kedves állat portrékat a forró szavannák világától, a dzsungeleken át az Északi-sarkig.
- Az Erdei állatok kategóriában akvarellel festett állatkölykös nyomatokat vásárolhatsz meg, melyek örömet okoznak majd sok baba- illetve gyerekszoba lakójának :)
- A Dinók világa kedves és barátságos őslényekkel, dinoszauruszokkal népesíti be a babaszobát.
- A Járművek kategória egy igazán fiús gyerekszoba kiegészítője lehet. A városi élet járművei és autói kelnek életre a sorozatban.
- A Vízi világ mosolygós élőlényei gyermeked szobájába hozzák a tenger világát.
- Minden kollekcióhoz tartozik baba névtábla, ami tökéletesen kiegészíti a választott szettet.
- A Dekor betűk örök divat a baba illetve gyerekszobában. Erre nyújtunk újszerű modern megoldást egyedi mintákkal rendelkező vékony és könnyű betűkkel, fiús és lányos színekben.