Egyedi kézműves termékek, a tervezéstől a kivitelezésig!

Blog

Vásárlók írták rólunk

Tamás
2021.07.13 13:35
Vásárlók írták rólunk

A Vásárló számára mindig hasznos információk egy webshopról/kézműves alkotóról, a többi vásárló által írt vélemények. Induló webshopunk olyan üde és friss, hogy még nem tudunk elegendő vásárlói véleményt prezentálni. Vagy mégis?

A válasz igen. Hiszen már hosszú ideje jelen vagyunk a magyar kézműves piacon. A Meskán két boltunk van (Hexart Design és Paracord Mánia), azonban a természetes növekedés és fejlődés már megkövetelte egy önálló webshop elindítását is. Mindkét bolt esetén számtalan kedves és pozitív vásárlói értékelést kaptunk. Ezekből néhányat szeretnénk kiemelni a teljesség igénye nélkül. Reméljük a www.hexartdesign.hu webshop is hamarosan tele lesz értékelésekkel.

Addig is néhány kiragadott értékelés:

––––––––––––––––––––––––––––––––

Csipisz93 2021.07.06 (Paracord Mánia)
Kedves, segítőkész eladó. Gond nélkül változtatott a méreteken a kérésemre. A karkötők nagyon szépek, biztos fogok még vásárolni többször is. :)

––––––––––––––––––––––––––––––––

MolnarLia 2021.06.01 (Hexart Design)
Gyönyörűen dolgozik a készítő, és mindemellett figyelmes, segítőkész és gyors volt. Köszönöm szépen!

––––––––––––––––––––––––––––––––

DzsDzsZsu 2021.06.22 (Paracord Mánia)
Álom szép lett mindkét karkötő, a méret is tökéletes! Az egyedi változtatásokat nagyon rugalmasan kezelték, így azt a személyes megoldást kaptuk, amit szerettünk volna.

––––––––––––––––––––––––––––––––

kissalmasi 2021.05.07 (Hexart Design)
Kiváló minőségű, ötletes és cuki képek, élőben felülmúlta a várakozásaimat. Az eladó mindenről folyamatosan tájékoztatott, a terméket villámgyorsan megkaptam.

––––––––––––––––––––––––––––––––

Nikoletta980101 2021.06.07 (Paracord Mánia)
Pont olyan, mint amit a képen láttunk. Nagyon hamar elkészült és pár napon belül meg is érkezett. Bátran ajánlani tudom mindenkinek!!

––––––––––––––––––––––––––––––––

andy85 2021.03.30 (Hexart Design)
Nagyon szép díszei lettek a gyerekszobának, pont, mint elképzeltük :) És gyorsan meg is érkeztek.

––––––––––––––––––––––––––––––––

Ha szeretnél mégtöbb véleményt olvasni mielött vásárolnál, az alábbi linkeken megteheted. Reméljük sikerült elnyerni előzetes bizalmad, vásárolsz a webshopból és ha elégedett leszel, akkor a véleményeddel segítesz itt is bővíteni a vásárlói visszajelzéseket.

Meska/Hexart Design értékelések: Kattints ide!
Meska/Paracord Mánia értékelések: Kattints ide!