Egyedi kézműves termékek, a tervezéstől a kivitelezésig!

Blog

Valentin napi ajándékötletek

Tamás
2023.02.01 12:31
Valentin napi ajándékötletek

Magyarországon a 90-es évektől kezdték ünnepelni a Valentin napot. Jellegéből adódóan a virág és édességboltok kínálata öltött formát különböző szerelmes ajándékok formájában. De ahogy az idők változnak, úgy egyre több és több kreatív ajándék ötlet jelent meg a piacon. A virág és édesség mulandósága mellett, már maradandó, személyreszabott és egyedi ajándék ötletekkel is megajándékozhatjuk kedvesünket.

Interakív Spotify-s ajándékötletek

A zene jelenléte rendkívül fontos és nemcsak a mindennapok, hanem az együtt töltött különleges pillanatok közben is. Ezért sokszor egy-egy zeneszámhoz nagyon erős pozitív közös emlékek kötődnek. Ha valahol meghalljuk felcsendülni az ismerős dallamot, elöntenek bennünket a jóleső érzések. Ha rendelkezel Spotify előfizetéssel, akkor többféle kreatív és egyedi ajándékötletet találsz nálunk. Mindegyik ajándékötlet (fali dekorációk, kulcstartók, mobil tartó és gravírozott karkötő) interakív és az általad megadott Spotify kód kerül rá. A telefonnal való beolvasás már indítja is a zenét vagy lejátszási listát. Ide kattintva megnézheted az általunk kínált Spotify-s ajándékötleteket: Spotify ajándékötletek


Emlékőrző dekorációk

A nap amikor Te és Én mi lettünk! Hangzik el az emlékőrző dekorációinkon a mottó. Egy helyszín, egy dátum, egy meghatározó közös emlék... ezt a 3 dolgot ötvözik egybe a Hexart Design csillagtérképes dekorációi


Párosan az igazi

Mi jelképezné jobban az összetartozást mint egy olyan páros karkötő, amit mindkét fél visel? Legyen az egy örök klasszikus horgonyos vitorlás karkötő vagy akár az egyedi gravírozott acél karkötő.


Közös fotófal

A sok közös emlék és fotó rejtve marad mindaddig, amíg csak „a fiókban” lapul. Egy közös fotófal, modern hatszög, nyolcszög vagy négyzetes formában bármilyen enteriőrben megállja a helyét. Valamint bármikor könnyen tovább bővíthető. Sok visszatérő vásárló egészíti ki újra és újra, a már meglévő fotós fali dekorációját. Valentin napra is remek meglepetés.

 

Valamint nézz körül a jelenlegi Valentin napi akciós kínálatunkban, ahol kedvezménnyel vásárolhatsz.