Egyedi kézműves termékek, a tervezéstől a kivitelezésig!

Papagáj, madár portré - saját fotódból (rendelésre)
Papagáj, madár portré - saját fotódból (rendelésre)
23 900 Ft

Papagáj, madár portré - saját fotódból (rendelésre)

• Eredeti akvarell festmény •

Az akvarell képeimen kedvenced arcát részletesen és pontosan ábrázolom. A festmény többi részén a színek és formák játékosan folynak, fröccsennek és tűnnek tova megmutatva az akvarell technika csodás jellegzetességeit. A festményekhez az elérhető legjobb minőségű akvarell festékeket, akvarell ceruzákat és papírt használom. Így garantálható a képek minősége és hosszantartó élettartama.

Szeretnéd a kis családi kedvencet festmény formában megörökíteni? Egy igazán egyedi ajándékötletre vágysz? Kutya, cica, nyuszi vagy akár szakállas agáma... nem gond :) A terméknévben, és a képen szereplő állat fajtája csupán csak példa. Ha van egy jó fotód... legyen az bármilyen állat... én megfestem Neked :)

Ehhez csupán egy jó fotóra lesz szükségem Tőled, a többi már az Én dolgom. Vázlatolás, előkészítés, majd az eszközök összekészítése: a legmagasabb minőségű festékek, akvarell- és színes ceruzák, kerek- és laposecsetek... rajzolás, festés, szárítás, festés... majd végül elkészül a festmény. Egyedi és megismételhetetlen. Nem Photoshop filterek. Nem Ai generált képek. Ha eredeti festményt vásárolsz, akkor igazán különleges emlékőrző dekoráció tulajdonosa lehetsz.

A festményeimben a realisztikus ábrázolás keveredik az absztrakt elemekkel és élénk színvilággal. Lapozd végig a feltöltött képeket és ha tetszik a festmények stílusa, akkor küldheted is a képet.

Fontos: a feltöltött kép ne legyen túl kicsi, homályos vagy bemozdult, hiszen nekem ebből kell majd dolgoznom. Ha megoldható, akkor inkább több fotót küldj (tömörített zip fájlban küldd). Így van lehetőségem a legjobban használható referencia képből dolgozni.

A rendelésre készülő festmények elkészítési ideje kb. 7 munkanap. 

Egy festményen alapesetben egy kisállat portréja szerepel, de lehetőség van maximum két kisállat elhelyezésére is (feláras opció). Ezt ki tudod majd választani a „Kisállatok száma a festményen” menüben. Erre láthatsz egy két kutyusos példát a képek között. Ha valami egyedi kérésed/kérdésed lenne nyugodtan írj emailt ezzel kapcsolatban.

Ha ajándékba veszed és sürget az idő (kb. 7 munkanap egy festmény elkészítési ideje), akkor két lehetőséged is van:
1. Nézz körül a Kész állatportrék kategóriában is. Itt változó és megújuló kínálatot találsz a legnépszerűbb állatfajtákból.
2. Vásárolhatsz Saját Fotóból Eredeti Festmény Kupont is, amivel bárkit megajándékozhatsz. A kupont pedig a megajándékozott tudja majd beváltani.

23 900 Ft
Részletek

Hexart Design - Eredeti festmény

 

Termékleírás

  • a festmény mérete kb. A4-es: 210x297 mm
  • a legmagasabb fényállósággal rendelkező akvarell festékekkel és ceruzákkal készült
  • savmentes akvarell papír
  • kérheted keret nélkül (ha te szeretnéd keretezni) vagy fehér kerettel (feláras opció)

A4-es fehér keret (feláras opció)

  • A4-es keret (a fotón ez látható)
  • külső mérete: 24x33 cm
  • előlapja polisztirén műanyag
  • hátsó kitámasztóval vagy falra akasztva is használható


Szerzői jog

Az eredeti festmény tulajdonjoga a vásárlóé lesz, azonban a vásárló a festményt semmilyen formában nem másolhatja, gyárthatja és sokszorosíthatja. 

A kép illusztráció
A képen látható kiegészítő dekorációs környezet csak illusztráció, ami nem képezi a termék részét. A fehér A4-es keret feláras opció.