Egyedi kézműves termékek, a tervezéstől a kivitelezésig!

Portré festmény - saját fotódból (rendelésre)
Portré festmény - saját fotódból (rendelésre)
29 900 Ft

Portré festmény - saját fotódból (rendelésre)

Közeledik egy fontos évforduló, születésnap, esküvő, vagy karácsony és egy igazán egyedi ajándékötletre vágysz? Vagy csak szeretnél egy eredeti portré festményt egy számodra kedves személyről? 

Ehhez csupán egy jó fotóra lesz szükségem Tőled, a többi már az Én dolgom. Vázlatolás, előkészítés, majd az eszközök összekészítése: a legmagasabb minőségű festékek, akvarell- és színes ceruzák, kerek- és laposecsetek... rajzolás, festés, szárítás, festés... majd végül elkészül a festmény. Egyedi és megismételhetetlen. Nem Photoshop filterek. Nem Ai generált képek. Ha eredeti festményt vásárolsz, akkor igazán különleges emlékőrző dekoráció tulajdonosa lehetsz.

A festményeimben a realisztikus ábrázolás keveredik az absztrakt elemekkel és élénk színvilággal. Lapozd végig a feltöltött képeket (jelenleg a legtöbb festményt az állatportrék kategóriában találod) és ha tetszik a festmények stílusa, akkor küldheted is a képet.

Fontos: a feltöltött kép ne legyen túl kicsi, homályos vagy bemozdult, hiszen nekem ebből kell majd dolgoznom. Ha megoldható, akkor inkább több fotót küldj (tömörített zip fájlban töltsd fel). Így van lehetőségem a legjobban használható referencia képből dolgozni.

A rendelésre készülő festmények elkészítési ideje kb. 7 munkanap. 

Egy festményen alapesetben egy személy portréja szerepel, de lehetőséged van maximum két személyes festményt is kérned (feláras opció). Ezt ki tudod majd választani a „Személyek száma a festményen” menüben. A kompozíció függvényében lehet a kép álló vagy fekvő is. Ha valami egyedi kérésed/kérdésed lenne nyugodtan írj emailt ezzel kapcsolatban.

29 900 Ft
Részletek

Hexart Design - Eredeti festmény

 

Termékleírás

  • a festmény mérete kb. A4-es: 210x297 mm
  • a legmagasabb fényállósággal rendelkező akvarell festékekkel és ceruzákkal készült
  • savmentes akvarell papír
  • kérheted keret nélkül (ha te szeretnéd keretezni) vagy fehér kerettel (feláras opció)

A4-es fehér keret (feláras opció)

  • A4-es keret (a fotón ez látható)
  • külső mérete: 24x33 cm
  • előlapja polisztirén műanyag
  • hátsó kitámasztóval vagy falra akasztva is használható


Szerzői jog

Az eredeti festmény tulajdonjoga a vásárlóé lesz, azonban a vásárló a festményt semmilyen formában nem másolhatja, gyárthatja és sokszorosíthatja. 

A kép illusztráció
A képen látható kiegészítő dekorációs környezet csak illusztráció, ami nem képezi a termék részét. A fehér A4-es keret feláras opció.