Egyedi kézműves termékek, a tervezéstől a kivitelezésig!

Nagymama vagy nagypapa életfás dekoráció (több színben)
Nagymama vagy nagypapa életfás dekoráció (több színben)
6 990 Ft

Nagymama vagy nagypapa életfás dekoráció (több színben)

Nagymama vagy nagypapa életfás dekoráció (több színben)
Nagymama vagy nagypapa életfás dekoráció (több színben)

Kézműves egyedi termékek igényesen és gyorsan. Nálunk ~3 munkanapon* belül, de akár 1 munkanap alatt (Ultra Expressz** opcióval) is elkészítjük az itt kiválasztott terméket. Az 1 munkanapos készítésről bővebb információt a leírás alján találsz, amit mindenképpen olvass el.

Néha nehéz megajándékozni a nagymamát vagy nagypapát, mert sokkal jobban örül egy személyes ajándéknak, mint bármilyen használati tárgynak.
Ha szeretnél egy ilyen szívhez szóló életfás dekorációt ajándékozni neki, akkor itt a lehetőség. A boldogság és meglepetés garantált :)
„Az életfa jelképezi a Világ örök körforgását. Benne egyesül a múlt, a jelen és a jövő. Úgy is tekinthetünk rá, mint az emberi élet szimbólumára.”
A dekoráción lévő illusztrációt akvarell technikával készítettem. Egyedi szöveggel (az életkor és a családtagok keresztnevei), melyre ránézve mindig ott érezheti az unokákat, gyerekeket maga mellett.

A dekoráció elérhető még A4-es nyomtatható formában is, amennyiben magad nyomtatnád ki és kereteznéd be a képet. Kattints ide: Nyomtatható Nagymamás/Nagypapás ajándék

Rendeléskor A dekoráció szövege részbe írd be az alábbiakat:
- nagymama vagy nagypapa kerül a dekorációra (használhatsz természetesen egyedi megszólítást is: pl. mami, papi stb.)
- a nagymama/nagypapa életkorát (nemcsak kerek évforduló lehet természetesen. Ez kerül lebontásra hónap, hét, nap, óra, perc és másodperc)
- a dekorációra kerülő keresztneveket

6 990 Ft
Részletek

Hexart Design - Az okos dekoráció


Miért okos dekoráció? Mik az előnyei, más dekorációs megoldásokkal szemben?

 • egy mozdulattal felrakható bármilyen felületre (falra, szekrényre, üvegre stb.)
 • nyom nélkül áthelyezhető, akár többször is
 • nincs szükség szögre és kalapácsra a felhelyezéshez
 • nincsenek további költségek, hiszen nem kell kereteket is vásárolni
 • bármikor tovább bővíthető

 

Termékleírás

 • * ~3 munkanapon belüli elkészítési idő (+posta), vagy
 • ** 1 munkanapos Ultra Expressz opció (+posta)
 • minőségi matt fotópapírra készülő nyomat, amely 5 mm-es fehér habkartonra van kasírozva
 • a dekorációk speciális ragadó talpakkal vannak ellátva. Ezek segítségével tudod a falra rögzíteni a dekorokat (nyom nélkül áthelyezhető akár többször is).
 • hatszög forma, melynek a mérete 200x231 mm


A kép illusztráció
A képen látható kiegészítő dekorációs környezet csak illusztráció, ami nem képezi a termék részét. A méretarány nem feltétlenül felel meg a valóságnak. 

 

** Ultra Expressz 1 munkanapos készítés

Ha szeretnéd extra gyorsan megkapni, ha sürget az idő vagy utolsó pillanatban kerestél ajándék ötletet, akkor válaszd ezt az opciót. Ebben az esetben a rendelésed prioritást élvez.

!FONTOS! Az 1 munkanap a termék elkészítésének és postára adásának idejét jelenti! ~3 munkanap helyett 1. Ezután kerül postázásra a termék az általad választott módon. A csomagszállítás 1-3 munkanap.


Hogyan és mikor tudod igénybe venni?

 • Munkanapon 18 óráig! Rendeld meg a terméket az Ultra Expressz opcióval és fizesd ki bankkártyával vagy átutalással (fél órán belül). Ebben az esetben a következő munkanapon már fel is adom a csomagod.
 • Hétvégén/munkaszüneti napon. Rendeld meg a terméket az Ultra Expressz opcióval és fizesd ki bankkártyával vagy átutalással (fél órán belül). Ebben az esetben a hétvégét/munkaszüneti napot követő első munkanapon elkészítem és a rákövetkező munkanapon fogom feladni a csomagodat.