Egyedi kézműves termékek, a tervezéstől a kivitelezésig!

10 db-os színterápiás karkötő szett
10 db-os színterápiás karkötő szett
3 990 Ft

10 db-os színterápiás karkötő szett

10 db-os színterápiás karkötő szett
10 db-os színterápiás karkötő szett

Vékony és divatos színes karkötők, melyeket nemcsak a szép színük miatt hordhatsz, hanem a színekben rejlő erő miatt is. Viselhetsz egy-egy színt, vagy akár több darabot is felvehetsz egyszerre, ahogy a kedved tartja. Ezért kivételesen ezek a karkötőket csak így egyben, 10 színes csomagban tudod megvásárolni. Ezek a legkedvezőbb árú minimál stílusú karkötők.

----- A színek jelentése, szimbolikája -----

Piros: A piros/vörös szín immunissá tesz bennünket az ártó negatív energiákkal szemben. Növeli az önbizalmat és segít jó döntéseket hozni. Sok ismert közéleti személyiségen is fel-fel tűnik valamelyik változata.

Kék árnyalatok (Türkiz, Királykék és Tengerészkék): A kék szín az égbolt végtelenségét szimbolizálja. A nyugalom színe, ezért ha stresszes életet élünk a kék szín segít relaxálni. Segít oldani a bezártság érzését és a szabadság gondolatával tölt el minket.

Zöld árnyalatok (Élénk menta és Oliva zöld): A zöld a harmónia, a természet és az élet színe. Nyugtató hatása van az érzelmi és lelki állapotunkra, de ugyanakkor újra feltölti a megfáradt hordozóját energiával. Javítja a koncentrációt is (diákoknak is érdemes hordani).

Rózsaszín árnyalatok (Rózsaszín és Pink): A szeretet, vidámság, kedvesség és nőiesség színe. A halvány rózsaszín kifejezetten nyugtató hatású, mely lágyan egyensúlyba hozza lelkivilágunkat. A pink árnyalat pedig igazi határozottságot és erőt sugároz. Felpezsdíti és új utakra, felfedezésekre készteti az embert.

Szürke: A szürke igazi magabiztosságot áraszt magából, elegánsan de nem hivalkodóan. Akik viselik, tisztában vannak saját értékeikkel.

Fekete: A fekete szín erőt sugall és segít felfedezni a belső valódi énünket. Épp ezért segíti elménk lecsendesítését és jó társ az önismereti úton.

3 990 Ft
Egységár: 399 Ft/db
Részletek

Paracord Mánia - Kézműves karkötők

Előnyei

  • ajándéknak is kiváló, mivel állítható méretű
  • időtálló

A karkötő mérete

  • csúszócsomóval állítható
  • 15-21 cm-es kerületű csuklóra megfelelő


Termékleírás

  • a karkötő alapanyaga 2 mm-es poliészter zsinór (nem paracord)